Behandelingen

Thai Massage (met of zonder olie)

Het lichaam wordt tijdens de massage in diverse yoga-posities gebracht. U wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het hele gewicht van de masseuse. Ledematen worden gestrekt en uitgerekt en de rug gebogen tot een soepele kromming. De spieren worden gekneed tot het laatste beetje spanning verdwenen is.

Thai massage

Ontspannende oliemassage

De Thaise oliemassage is op de eerste plaats ontspannend. Er wordt minder gebruik gemaakt van druk en knijptechnieken, deze massage is buitengewoon bevorderend voor de bloedsomloop en de flexibiliteit van de spieren. Na afloop voelt u zich als herboren!

Ontspannende oliemassage

Nek, Schouder en rugmassage

U wordt volgens dezelfde Thaise technieken gemasseerd als de Thai Massage, maar met focus op de ledematen welke vaak het meest gespannen zijn.

Nek, Schouder en rug massage

Voetmassage en verzorging

Uw voeten dragen uw lichaam en vereisen daarom specifieke aandacht. De voetmassage wordt opgebouwd met wrijfbewegingen over de gehele voet om deze op te warmen gevolgd door lichte knedingen. Voetmassage wordt verondersteld het lichaam tot rust te brengen en de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie te voorzien.

Voetmassage en verzorging

Kruidenstempelmassage

De rug en schouders worden met warme Thaise 'kruidenbuidels' gemasseerd. De Thaise kruidenmix bevat o.a. citroengras, het blad en de vrucht van de kaffier, Tumeric, Borneol & Camphor en kaffir limoen. Deze hebben een reinigend, verwarmend en kalmerend effect.

Kruidenstempelmassage

Lichaamsscrub

Door het verliezen van huidcellen vernieuwd de huid zich automatisch. Door u te laten scrubben versneld en bevordert u dit proces; uw huid wordt zo weer glad en glanzend!

Lichaamsscrub

* Al onze massages zijn uitsluitend professioneel. Wanneer u specifieke klachten heeft bespreken we die graag samen met u door voor een effectieve behandeling.

Na de Thaise massage is het goed om veel water te drinken ter bevordering van de detoxificatie. U zal nog lang nagenieten van het stimulerende en ontspannen effect van onze massages!

Prijzen (per 1 januari 2019)

Behandeling Duur Prijs
Thai Massage met of zonder olie 60 minuten €50
90 minuten €70
120 minuten €95
Ontspannende oliemassage 60 minuten €55
90 minuten €75
120 minuten €105
Nek, Schouder en rugmassage 30 minuten €30
60 minuten €50
Voetmassage en verzorging 30 minuten €30
60 minuten €50
Kruidenstempelmassage 60 minuten €60
90 minuten €85
120 minuten €115
Lichaamsscrub 30 minuten €35
60 minuten* €60
90 minuten* €85
(* combinatie met massage) 120 minuten* €115